Tuesday, January 21, 2014

Set Jerawat Shaklee Selesaikan Masalah Jerawat Ema

Lagi cerita jerawat hari ni.

Saya banyak berjumpa kes pelanggan yang telah mencuba pelbagai jenis produk untuk masalah jerawat. Akan tetapi masalah tersebut tidak selesai. Malahan jerawat semakin banyak.

Untuk masalah sebegini, saya suka menyarankan anda untuk DETOKS terlebih dahulu. Singkirkan segala toksin dalam tubuh. Sama ada toksin yang sedia ada atau toksin hasil dari pemakaian produk2 jerawat yang sebelum-sebelum ini. Untuk ini, saya mengesyorkan Alfalfa Shaklee. 

Selepas itu ambil Set Skincare Lengkap ESP, B Complex, Vitamin C dan Vitamin E bagi merawat kulit yang telah rosak akibat jerawat.

ESP - sumber protein terbaik bagi membantu penghasilan sel-sel kulit baru bagi memperbaiki sel-sel kulit yang telah rosak akibat jerawat

B Complex - membantu penghasilan sel-sel darah merah yang membawa oksigen ke seluruh kulit. Apabila sel-se kulit mendapat bekalan oksigen yang mencukupi, kulit dapat bernafas denan baik. Kulit jadi lebih lembab.

Vitamin C - menguatkan imun sistem jadi taklah mudah bakteria jerawat merebak dan tersebar ke atas kulit lalu membuatkan jerawat anda semakin menjadi-jadi. 

Vitamin E - untuk cepat hilangkan parut. Juga bertindak sebagai pelindung daripada radikal bebas seperti sinar UV, habuk, udara kotor dan lain2 yang menjadi punca kerosakan kulit.
Puan Ema hanya mengambil Set Budget Skincare iaitu ESP dan Vitamin E dan ditambah dengan Alfalfa untuk tujuan detoks. Itu pun dah cantik kan :-)

Jika anda ingin membaca lain2 entri berkenaan masalah JERAWAT, boleh KLIK SINI.


" Set Jerawat LENGKAP SHAKLEE "


Hubungi saya,

Yati Omar
Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com


* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...