Thursday, February 27, 2014

Promosi VITA-LEA SHAKLEE BELI 6 PERCUMA 1 tinggal 2 HARI SAHAJA LAGI

Pengumuman PENTING ;-)

Buat semua peminat Vita-Lea Shaklee, harga PROMOSI BELI 6 FREE 1 hanya tinggal 2 hari sahaja lagi iaitu hari ini dan esok sahaja. Lepas tu takde dah promosi.

Mungkin anda tertanya dari mana datangnya PROMOSI ini.
PROMOSI datangnya dari pihak SHAKLEE. Pada setiap 1hb pada setiap bulan, Shaklee akan mengumumkan PRODUK PROMOSI pada bulan tersebut dan ia akan berakhir pada haribulan terakhir pada bulan tersebut. 

Alhamdulillah, memang ramai pelanggan-pelanggan saya yang telah memborong Vita-Lea bulan ni. Maklum lah PROMOSI. Rugi kalau tak beli kata mereka.


Manfaat Utama Vita-Lea:

1) Penambahan Tenaga Segera 
– pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu system memori dan focus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

2) Pelengkap Nutrisi 
– Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.

3) Keupayaan Sistem Produktif 
– Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

4) Metabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolism dan melambatkan proses penuaan.

5) Elemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone, serta menjaga kesihatan tirod.

6) Melindungi Organ – Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.


Jika seumur hidup anda belum pernah mencuba suplemen. Cubalah Vitalea Shaklee dan rasai perubahan pada diri anda sepertimana cerita di atas.
Tak cuba maka tak tahu.
Tak kenal maka tak cinta!

-------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...