Thursday, February 6, 2014

Set Skincare Shaklee CERAHKAN KULIT MUKA anak dara Abang Rosli

Baru-baru ni saya ada buat GOOGLE SEARCH.
Ramai rupanya yang mencari produk Shaklee untuk cerahkan atau bahasa mudahnya untuk PUTIHKAN kulit muka.

Siapa yang tanak muka putih dan licin kan.
Pada yang semulajadi dah kulit muka putih dan licin tu memang rezeki lah.
Bagimana pula dengan yang tidak dilahirkan dengan kulit yang putih.
Takan nak buat bleaching pula (mat salleh ramai buat, saya ada jumpa kat google haritu. Jangan buat! Bahaya. Boleh menyebabkan kanser kulit!)

OK. Berbalik pada cerita nak putihkan kulit dengan Shaklee ni kan.
Saya meng-syorkan Set Skincare Lengkap : ESP, B Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Kelebihan Set Skincare Shaklee ini ialah ia bertindak dari dalam. Ia memperbaiki sel-sel kulit anda dari lapisan yang paling dalam dan seterusnya ke lapisan paling luar. Ia tidak menghakis lapisan kulit seperti mana yang dilakukan oleh krim pemutih kulit.

Boleh tengok testimoni anak Abang Rosli ni.
"Kulit muka nampak lebih cerah dan berseri"- kata ayahnya.

Dia makan selama 2 bulan dah dapat hasil macam ni.


Jangan lupa membaca testimoni lain :
1) Kulit Wajah Bakal Pengantin Kini Cerah Sebelum Hari Persandingan
2) Kulit Wani Kini 10 Tona Lebih Cerah

10 TESTIMONI BERGAMBAR SET SKINCARE SHAKLEE

Bagi setiap pembelian Set Skincare Lengkap Shaklee dari saya, anda akan mendapat :
1) Jadual makan EKSLUSIF
2) Konsultasi berterusan


Harga :

ESP RM159 - 850g tahan maximum 2 bulan
B COMPLEX RM56.98 - 120 biji tahan maximum 4 bulan
VITA C RM98.05 - 180 biji tahan maximum 6 bulan
VITA E RM157.94 - 120 biji tahan maximum 4 bulan


PM Admin untuk mengetahui sebarang PROMOSI :-)

Untuk pembelian boleh hubungi,

SMS/Whatsapp : 019-6671210 | E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins



1 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...