Thursday, March 20, 2014

ESP Shaklee yang MULTITASKING

Teringat plak kisah setahun lebih yang lalu. Kerana canister ESP yang putih biru ni lah yang berputik cinta di hati kat Shaklee ni ... Hehee

Saya bermula dengan SET 3M yang ada ESP di dalamnya.

Memamg mencurah2 susu saya masa tu sebab saya minum ESP dan vitamin2 lain dalam Set 3M dengan penuh disiplin. Saya jugak minum air kosong 3 liter sehari. Makan jaga saya pastikan pengambilan karbo yg mencukupi setiap hari. Yelah nak support b/feeding kan. Kalau mak diet dgn anak sekali kena diet ... Huk huk

Jika anda belum pernah lagi terai ESP ni. Haaa inilah masanya time tengah HARGA PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 ni 


Jom dapatkan ESP Shaklee hari ini. 
Promosi ESP yang terakhir bulan Oktober 2012. Leni Mac 2014 baru ada promosi semula.
Setelah 18 bulan tu.

Dan jika anda pengguna tegar ESP, anda wajib beli 1 set terus (beli 6 percuma 1).
1 tin ESP tahan 1.5 bulan. Jadi 7 tin boleh tahan 10.5 bulan. Jangan risau tentang expiry date.
Semua ESP stok promosi ni expired November 2015. Anda nak buat stok 2 set terus pun boleh.

Boleh dapat Free Membership dan juga cash back tau. Boleh baca info lanjut DI SINI.

Jom dapatkan ESP dari saya hari ini :-).


-------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210

Fanpage : I Love Vitamins
* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...