Sunday, March 16, 2014

ESP untuk Warga Emas - Mak Aini Semakin Sihat

Sharing dari Aini Nadia Manaf,

Sebelum tido..saya just nak share utk semua tentang ESP ni..

Kebanyakan supplement vitamin bagai, just untuk cantik...
Tapi bagi ESP ni bukan sahaja utk cantik, tp MAIN item untuk kebanyakan penyakit..

Sebelum ni, mak saya cakap..jari kaki n kaki ada lenguh2..pastu saya suruh mak minum ESP ni..

then malam tu mak cakap, sekarang kaki da xde lenguh2 lagi..nk solat pun senang..masa tu mak baru minum 2-3 kali ESP ni ye..

Esok pagi tu,mak nak tgk apa lagi khasiat ESP ni..kalau nk cerita kat mak, takut mak xfaham, so, saya bg la ipad ni suruh mak tgk semua produk SHAKLEE..
Lps mak baca tu, terus mak amik 1tab ESP..
Utk pengetahuan semua mak saya skrg berusia 68 tahun ye..
Alhamdulillah, masih sihat.. Cuti CNY baru ni siap g holiday..
Tu dia.. Penangan ESP..
Kaki da sihat..
p/s: lepas ni mak cakap nak amik vit E plak..sb nak hilangkan jeragat..



-------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...