Monday, April 7, 2014

4 (EMPAT) TESTIMONI : Vita-Lea Shaklee bantu naikkan HB Ibu Hamil

# 1 -TESTIMONI PENGGUNA:
HB Cantik 12.5 apabila mengamalkan Set Hamil Shaklee

[ Testimoni sendiri ]
Pagi tadi pergi klinik buka buku mengandung..
Alhamdulillah..dalam sejarah mengandung..ni kali pertama HB cantik 12.5..dua kali mengandung sebelum ni HB antara 9-11 ja..

Dah la tak alami alahan langsung..pening sikit2 tu ada la masa awal2 aritu tapi sekarang memang dah sihat wal-afiat..makan memang berselera..(mengandung sebelum ni lepas bulan yang ke-4 baru ada selera makan)
Yang lagi best kandungan dah nak masuk 4 bulan tapi berat tak banyak beza pon dari sebelum mengandung (sebelum 44.5 ~ sekarang 44.7)
Wow best sangat..Nak tau apa rahsianya??
Of coz la Set Hamil Shaklee..
~ Vitalea
~ Vita-C
~ B-Complex
~ Ostematrix


#2 - TESTIMONI PENGGUNA:
HB Meningkat Dari Bulan Ke Bulan




  
#3 - TESTIMONI PENGGUNA :
Anak Pertama Tak Makan Shaklee, HB 8.2, Anak Kedua Makan Shaklee HB 11.8

Mengandung anak pertama HB rendah sangat 8.2 , bila mengandung yang kedua ambil set kehamilan. HB naik 11.8.



#4 - TESTIMONI PENGGUNA : 
Vita-Lea Shaklee merawat ANEMIA SEMASA HAMIL

Assalamualaikum..sy nk kongsi testimoni sy sendiri..

Happy sangat bila dapat tahu saya pregnant pada Dec 2011..tapi down sikit bila pegi buat buku merah & check up kali pertama nurse dah cop ANEMIA kat buku tu..sedih & risau..apatah lagi vitamin yang klinik bagi semuanya tak tertelan dek tekak ni..tapi lepas ambil Vita-Lea Iron Formula..Alhamdulillah..tiada lagi kemunculan si ANEMIA sehinggalah saya selamat bersalin pada Ogos 2012..




Harga sebotol Vita-Lea Shaklee with Iron Formula ialah RM88.75. Sebotol ada 120 biji. Tahan 2 bulan.
Untuk kesan yang lebih baik, sebaiknya ambil zat besi bersama dengan Vitamin C.
Harga sebotol Sustained Release Vitamin C Shaklee ialah RM92.50. Sebotol ada 180 biji. Tahan 6 bulan.

Untuk membuat pesanan, anda boleh menghubungi saya,

-----------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210

Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi dan Nilai.
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...