Monday, April 14, 2014

[TESTIMONI] Badan Cergas Bertenaga, Tiada Stress, Susu Mencurah Dalam Pantang Walaupun Berulang Alik ke Hospital Kerana Bayi Pramatang Mengidap Prolonged Jaundice

7 tahun yang lepas, anak sulong saya lahir pada minggu ke 36 kehamilan dan terkena prolonged jaundice selama 1 bulan. Sayang 1000x sayang, masa tu saya tak kenal Shaklee lagi. Lagi pun masa tu Shaklee belum terkenal seperti hari ini.


Set Berpantang Shaklee Prolonged Jaundice
Bayi Jaundis akan ditutup mata semasa rawatan Phototherapy
Apa yang ibu MESTI BUAT untuk cepat sembuhkan prolonged jaundice anak?
Mengikut kata Dr. Wan Maziah, doktor pakar kanak-kanak dari KPJ Seremban Specialist Hospital yang merawat anak saya pada masa itu. Sebagai ibu apa yang harus saya buat ialah susukan anak dengan susu ibu setiap 2 jam sekali. Bayi yang terkena jaundis memang suka tidur. Tapi kita sebagai ibu harus kejutkan bayi dan susukan dia.
Saya masih ingat lagi masa tu, saya nak susukan anak tapi anak saya tetap tidak mahu menyonyot dah terus tidur. Apa yang saya buat ialah saya pam susu saya dan saya bagi anak saya minum dengan sudu. 

Tapi kadang2 masalah kebanyakan ibu terutama ibu muda yang melahirkan anak pertama ialah alasan takde susu. Teknik power pumping dan pengambilan Set Berpantang Shaklee boleh membantu anda.


TESTIMONI PENGGUNA SET BERPANTANG SHAKLEE

Salam, alhamdulilah saya sekarang hari ke 37 pantang tapi badan sangat cergas (macam lupa masih dalam pantang). Luka baik dalam 2 minggu camtu, 2 kali anak masuk NICU sebab prolong jaundice (anak premature) tapi takde rasa stress, alhamdulilah rezeki susu untuk anak superb, sekarang orang yang datang raya sume terkejut dengar saya masih dalam pantang saya jalan lincah (bukan tak takut bentan), muka berseri-seri dan badan bertenaga je.






Hubungi saya hari ini untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee.
READY STOCK sentiasa ada ;-)

-------------------------------------------------
Untuk pesanan, hubungi saya, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...