Friday, April 25, 2014

Jeragat Hitam Semasa Mengandung Hilang Dengan ESP dan Vitamin E - Puan Liza

Apa Maksud Jeragat ?

Sejenis penyakit kulit.
Umumnya terbahagi kepada tiga jenis iaitu seborrhoeic keratoses, melasme dan skin tag.
Seborrhoeic keratoses timbul seperti biji hitam atau tahi lalat hidup.
Melasme - tompok hitam atau kelabu leper di bawah lapisan kulit.
Skin Tag - Daging lebih berwarna coklat atau kelabu yang kebiasaannya ada pada ketiak dan teher.
Jeragat tidak berbahaya namun menyebabkan kulit muka individu kusam dan kotor.
Individu berusia 40 tahun ke atas lebih tinggi risiko berjeragat.


TESTIMONI PENGGUNA :
ESP dan Vitamin E Hilangkan Jeragat Hitam - Puan Liza

Bila tengok balik gambar ni, macam tak percaya je ... wajah saya sekarang, boleh refer gambar profile. Masa gambar ni baru deliver 2nd baby. Sekarang yang hitam-hitam jeragat tu dah takde.


ESP ialah protein yang membantu pertumbuhan sel-sel baru. Sel kulit kita sebenarnya bertukar setiap 21 hari. Akan tetapi ia tidak boleh bertukar ganti dengan sempur kerana bekalan protein yang tidak mencukupi. Kerana itu, anda memerlukan ESP, protein terbaik dari Shaklee.

Vitamin E Shaklee melambatkan proses penuaan dan bertindak sebagai pelindung kepada kulit dari pencemeran dan radikal bebas. Sebagai contoh orang yang sering terdedah kepada cahaya matahari mudah terkena jeragat. Di sini fungsi Vitamin E yang bertindak sebagai pelindung. Di samping itu Vitamin E juga membantu cepat hilangkan parut.


READY STOCK ESP Shaklee dan Vitamin E sentiasa ada ;-)

-------------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...