Sunday, April 27, 2014

Saya dah ada Instagram Jual Shaklee. Jemput FOLLOW yer ...

Yeayy ... akhirnya saya dah buat Instagram.

Harus follow the trend kan .. hihii

Ni IG saya. Jemput follow yer. Baru nak ber jinak-jinaks .. hihi


Dulu memang saya tak nampak tang mana best-nya IG (Instagram) ni. Tapi sebab tengok orang buat, maka saya pun buat jelah. Mula2 sekali biasalah dok follow IG artis kan .. hihi. Lama tu pandai sikit, mula lah follow kedai2 online yang jual telekung la, barang baby la. Pastu saya tengok macam best pula.

IG ni features dia yang saya suka sebab dia ada photo album yang kita boleh scroll semua gambar dengan cepat dan pilih mana2 yang kita nak tengok dengan cepat. Serius best.

Jika anda masih belum ada IG, boleh create dah start ber-IG. 

Jangan lupa follow IG saya yer. ID saya "supplementshoppe".
Terima kasih semua.

READY STOCK BARANG SHAKLEE sentiasa ada ;-)

-------------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210


Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...