Monday, May 5, 2014

Anak 5 Tahun SEMBELIT dan TIDAK SUKA Makan Nasi - Penyelesaiannya : MEAL SHAKES!

Meal Shakes Shaklee untuk Sembelit
Makan Memilih Juga Punca Sembelit
Tak habis-habis lagi dengan Testimoni Meal Shakes untuk sembelit yer. Sememangnya memang ada banyak testimoni yang nak dikongsi dengan tuan2 dan puan2 yang singgah di blog saya ni.

Jemput baca yer.

TESTIMONI PENGGUNA :
Anak 5 tahun sembelit dan tidak suka makan nasi. 
Salam, saya pun nak kongsi testimoni anak sendiri, umur anak saya sekarang 5 tahun lebih tapi masih menyusu botol. Puas suruh minum dalam cawan tapi tak nak. Masalah anak saya adalah tiap kali nak buang air besar mesti sembelit, kesian saya tengok dia, kadang-kadang nangis sebab tak boleh nak melepas, dan satu lagi dia memang susah nak makan nasi. Makan pun kena pujuk baru nak makan.
Saya ambik keputusan bagi dia makan Meal Shakes. Selepas beberapa hari, saya tengok dia dah tak sembelit lagi, so saya happy sesangat. Tapi yang menjadi masalah lepas tu dia lansung tanak makan nasi. Risau juga saya. Dia hanya minum susu botol jer. Saya pun ada terfikir sebab bagi Meal Shakes ker minat dia nak makan lansung takde. Confuse sangat sama ada nak terus bagi makan Meal Shakes atau tidak. Kalau tak bagi takut sembekit. So, saya ambil keputusan teruskan sahaja bagi Meal Shakes. Selepas seminggu saya tengok minat dia nak makan semakin membuak-buak. Tak payah suruh makan nasi, dia minta dengan sendiri sampai sekarang. Dalam sehari sampai 3 kali makan nasi. Saya amat berpuas hati dengan Meal Shakes Shaklee. TERBAIK.



Klik SINI untuk membaca lain-lain 10 Testimoni Meal Shakes untuk anak sembelit.

Meal Shakes Shaklee mengandungi fiber atau serat. Fungsi serat ialah untuk memastikan ketulan najis melekat di antara satu sama lain. Barulah senang nak membuang. 

Sembelit yang berpanjangan boleh mengganggu emosi dan kesihatan anak kita. Paling dikhuatiri jika dibiarkan akan menyebabkan hemorrhoid atau buasir. 

Meal Shakes Shaklee terbukti membantu menyelesaikan masalah sembelit kanak2.

Hubungi saya sekarang,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...