Friday, May 2, 2014

Anak Berak Keras


Bila anak berak keras atau sembelit. Saya salu cakap kalau anak saya berak keras, yang keluar macam taik kambing.

Sungguh tak puas hati, meneran bagai nak rak, tapi yang keluar kecik je seketul macam taik kambing. Tapi sekarang masalah sembelit anak saya dah selesai.

Kat bawah ni ialah sharing ibu2 tentang bila anak berak keras.



Mealshakes ni mengandungi serat atau fiber. Dan kerana itu ia membantu anak-anak kita yang sembelit ini.


Bulan May ni ada Promosi Mealshakes. Ready stock sentiasa ada.

Hubungi saya,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------


* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...