Tuesday, May 6, 2014

Anak KURANG MENYUSU, SEMBELIT dan Badan BERBINTIK - Ibu Belikan MEAL SHAKES!

Kata orang nak tahu rasa sayang anak, maka beranak. Sebut pasal anak, bila anak sakit, si ibu lah biasanya orang paling risau, kaum ayah ni biasa tenang sahaja. Betul kan? Hihii. 
Ni kat bawah kisah Puan Zaza. Anak Kurang Menyusu, Sembelit dan Badan Berbintik.




TESTIMONI PENGGUNA :
Anak Kurang Menyusu, Sembelit dan Badan Berbintik - Ibu Belikan Meal Shakes
as salam semua... pagi ni mood nak share testimoni.. heheh... MEALSHAKES~~~
1) kulit aisy semakin licin... kalau dulu akan ada bintik2 kat badan dia.. sekarang dah kurang & makin cerah
2) selera makan & minum susu sangat2 bertambah.. sebelum ni minum susu kat taska 3 kali je.. malam takde minum botol just direct feeding mama ja.. 
sekarang dah jadik 5 kali plus waktu malam 2 kali.. that means aisy minum 7 kali susu sehari (tak termasuk breastfeed mama)
3) kalau dulu selalu sembelit.. tiap kali nak yak, dia akan menangis.. sian... sekarang tidak lagi sembelit.... syukur alhamdulillah...

so, tu la dia testimoni dari anak saya sendiri, Izz Aisy Ammar (1 thn 5 bln) yang baru minum Meal Shakes selama lebih kurang 1 bulan 



Meal Shakes Shaklee mengandungi fiber atau serat. Fungsi serat ialah untuk memastikan ketulan najis melekat di antara satu sama lain. Barulah senang nak membuang. 

Sembelit yang berpanjangan boleh mengganggu emosi dan kesihatan anak kita. Paling dikhuatiri jika dibiarkan akan menyebabkan hemorrhoid atau buasir. 

Meal Shakes Shaklee terbukti membantu menyelesaikan masalah sembelit kanak2.

Hubungi saya sekarang,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...