Tuesday, May 6, 2014

Anak Umur 2 Tahun SUSAH BUANG AIR BESAR - Campuran 1 sudu Meal Shakes ke dalam Susu Formula LAWASKAN NAJIS


Tadi saya google, banyak saya jumpa search keyword "anak umur 2 tahun susah buang air besar". Maka dengan itu, saya tulis entri ini beserta testimoni nya sekali.

Sebelum itu sedikit tips bagi membantu kurangkan sembelit anak2 kecil kita terutama yang berumur 2-3 tahun ni. Elakkan dari memberi minum milo, air kotak coklat dan pisang. Berdasarkan pengalaman saya 3 ni memang musuh utama penyebab sembelit.


TESTIMONI PENGGUNA : 
Anak Umur 2 Tahun SUSAH BUANG AIR BESAR - Campuran 1 sudu Meal Shakes ke dalam Susu Formula LAWASKAN NAJIS

Salam semua, semoga ceria di pagi jumaat yang mulia ini.
Di pagi yang indah ini saya ingin berkongsi testimoni sendiri yang menggunakan Mealshake untuk anak perempuan saya.
Sejak dari dulu anak saya ni ( umo 2 tahun++ ) selalu menghadapi masalah sembelit dan kurang selera makan walaupun badan agak berisi . Dah macam2 cara saya gunakan untuk ilangkan masalah ni, sedih tengok dia menangis kesakitan dan badan berpeluh2 tiap kali nak poo poo. Akhirnya saya nekad untuk cuba bagi dia minum mealshake yang dicampurkan dengan susu formula biasa, setelah hampir 3 minggu alhamdulillah dia tidak lagi menangis waktu poo poo malah jadi lancar je..senang hati saya melihat perubahan ni..selera makan dia juga semakin bertambah..syukur sebab Shaklee menyediakan penyelesaian yang terbaik untuk masalah saya ni.




Meal Shakes Shaklee mengandungi fiber atau serat. Fungsi serat ialah untuk memastikan ketulan najis melekat di antara satu sama lain. Barulah senang nak membuang. 

Sembelit yang berpanjangan boleh mengganggu emosi dan kesihatan anak kita. Paling dikhuatiri jika dibiarkan akan menyebabkan hemorrhoid atau buasir. 

Meal Shakes Shaklee terbukti membantu menyelesaikan masalah sembelit kanak2.

Hubungi saya sekarang,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...