Saturday, May 17, 2014

Baru SEMINGGU minum Meal Shakes, DAH KUAT MAKAN NASI

Salam semua,
Biasanya orang2 yang "kurus lain macam" ni tak suka makan. Betul atau tidak?
Kalau makan pun asyik tak habis jer.

Takpe2 .. jom baca sharing Cik Momo yang dulu tak suka makan nasik tapi sekarang berselera betul dia.


Sedap kan Nasi Goreng ni ... yumm yumm
TESTIMONI PENGGUNA :
Baru SEMINGGU minum Meal Shakes, DAH KUAT MAKAN NASI
Baru 1 minggu minum meal shake alhamdulillah sekarang dah kuat makan nasi. Kalau dulu pandang nasi sebelah mata je skrg klu xda nasi msti kebulur...badan pon cergas, masa keje x mengantuk lagi n sentiasa bertenaga. dah lama cri produk yg mcm ni akhir nya Ciput Bob menemukan sy dgn shaklee... harap2 dpt naik kn berat badn. sekarang berat sy 35kg pd usia 21 thn, sgt2 ringan n x ideal. harap2 dlm sebulan 2 ni berat sy akan bertambah yeahhh!!!!!!!!!!!! 




Bagaimana cara Mealshakes menambah selera makan?
Di dalam Meal Shakes ada lactalbumin.

Apa itu lactalbumin?

Lactalbumin (alpha lactalbumin khususnya) terdiri daripada beberapa asid amino seperti tryptophan dan cystein. Tryptophan penting dalam sintesis kimia penting otak seperti serotonin yang meningkatkan mood serta mengawal tekanan. Cystein pula penting untuk sintesis glutathione yang penting dalam mengekal dan menjana sel yang sihat. 

Mealshakes menyediakan nutrisi lengkap dan menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang diperlukan.
Ia juga mengandungi asid folid, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel bagi menyokong sistem tubuh.

Anda ingin mencuba? Stok sentiasa ada.

Pada yang ingin mendapatkan Meal Shakes Shaklee,


----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...