Sunday, May 18, 2014

Berat Badan Naik 1.8kg DALAM MASA KURANG 2 MINGGU bila MINUM MEAL SHAKES

Salam semua,


Saya nak menambah lagi TESTIMONI MEALSHAKES TAMBAH BERAT BADAN.
Selalu baca Meal Shakes tambah berat badan kanak-kanak kan? Ia juga berkesan untuk orang dewasa.

Jemput baca testimoni dari Puan Athirah ni,

23 May 2012

Tak sampai 2 MINGGU SELEPAS ITU ...

2 June 2012

Nak share..saya baru je amal kan minum mealshake selama beberapa hari..alhamdulillah berat badan saya dah naik 1.8kg..minta2 dapat la capai target berat badan yang saya ingin kan sebelum sebulan..so tak akan ada orang yang panggil saya mayat hidup lagi..yeyy!!





Bagaimana cara Mealshakes menambah selera makan?
Di dalam Meal Shakes ada lactalbumin.

Apa itu lactalbumin?

Lactalbumin (alpha lactalbumin khususnya) terdiri daripada beberapa asid amino seperti tryptophan dan cystein. Tryptophan penting dalam sintesis kimia penting otak seperti serotonin yang meningkatkan mood serta mengawal tekanan. Cystein pula penting untuk sintesis glutathione yang penting dalam mengekal dan menjana sel yang sihat. 
Mealshakes menyediakan nutrisi lengkap dan menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang diperlukan.
Ia juga mengandungi asid folid, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel bagi menyokong sistem tubuh.

Anda ingin mencuba? Stok sentiasa ada.

Pada yang ingin mendapatkan Meal Shakes Shaklee,


----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...