Monday, May 19, 2014

DEMAM dan SELSEMA TERBANTUT Bila Ambil NUTRIFERON

Salam semua,


Jarang2 sekali saya menulis tentang Nutriferon. Yelah, sebab dulu saya belum jatuh cinta dengan Nutriferon. Sekarang ni, nutriferon memang dah jadi first aid kit saya. Rasa nak demam ke nak selsema ke, cepat ambil 1 sachet nutriferon. Memang BANTUT demam tu.
Sebab apa? Sebab NUTRIFERON ni IMMUNE BOOSTER.

Kerana NUTRIFERON merangsang penghasilan INTERFERON secara semulajadi dalam badan. INTERFERON ni macam BODYGUARD tubuh kita. Bila interferon tahu saja ada penceroboh (kuman, bakteria, parasit, sel tumor, etc) wujud dalam tubuh kita, dia akan bagitahu semua sel2 berhampiran untuk bersiap siaga dan habuskan penceroboh tersebut. 


TESTIMONI PENGGUNA :
Nutriferon Shaklee BANTUTKAN DEMAM dan SELSEMA
Salam semua..
Buat pertama kalinya setelah 3thn lebih sy bergelar Pengedar Shaklee mencuba Nutriferon smlm..mmg klu bc blog sy tak penah citer pasal Nutriferon sbb sy xpenah try..huhu..jadi semalam sebab rasa nak demam dan selsema saya nekad beli dan makan 1 stick petang semalam..macam magic, malam badan dah tak panas dan selsema kering..syukur sangat..mungkin sebab dah lama tak makan vit c badan mudah je nak selsema..tp dh xperlu risau lg..Nutriferon sbg pengganti dan penyelamat..stand by wajib ade kt umah dh xnk mkn ubat selsema dan panadol lg..betullah supplement ni sbg usaha dan supplement jg kene ambil sblm sakit sbb supplement bkn ubat..jd Nutriferon dpt meningkatkan sistem imun bdn kite..Alhamdulillah..




Owhh yer, yang kat atas tu rupa kotak Nutriferon. Sekotak ni ada 30 sachet Nutriferon. Ni rupa sachet Nutriferon.

Gambah ihsan encik Google

Nak ORDER NUTRIFERON "immune booster" anda? Ready stock sentiasa ada. Senang order dengan saya, tak payah nak tunggu2 stock ;-)

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...