Friday, May 9, 2014

Doktor Pakar Kata Mahu AMBIL DARAH Gara-Gara BERAT BADAN ANAK TIDAK NAIK. Nasib Baik Ibu Jumpa Meal Shakes!


Di bawah ialah perkongsian dari Puan Dayang tentang anaknya yang lahir dengan masalah kurang kalsium. Masalah ini menyebabkan anak beliau kurang selera makan dan berat badan tidak naik. Sehinggakan doktor pakar ingin mengambil sample darah untuk dikaji di dalam makmal. 

TESTIMONI PENGGUNA :
Doktor Pakar Kata Mahu AMBIL DARAH Gara-Gara BERAT BADAN ANAK TIDAK NAIK. Nasib Baik Ibu Jumpa Meal Shakes!

1 FEB...sempena bulan kelahiran qais, saya nak kongsikan pengalaman saya..bagaimana saya jatuh cinta ngan Shaklee..qais dilahirkan secara pembedahan di hospital taiping..selepas dilahirkan terus ditahan di wad kanak- kanak selama 11 hari kerana masalah kekurangan kalsium...
tak pernah dengar pon baby ada masalah tu..bermulalah episod berjumpa pakar dari usianya 3 minggu....
sempat menyusukannya selama 6 bulan saja..huhu susu takde (rugi masa tu tak tau pon pasal shaklee)..
selepas tu berat dia memang tak cantik..dah masuk line kuning..kene jumpa pakar pemakanan..diberi susu untuk bagi selera lagi...huhu sedihnya..kalau nak pegi timbang,,,memang risau..beratnya tak naik2..kalau naik pon sikit jer...lagi 3 minggu nak jumpa pakar..saya dok google produk yang boleh naikkan berat dan bagi selera makan...risau sebab doktor nak amik darah qais kalau berat dia masih tak ok...huhu takut sangat..kesan kena cucuk masa baby pon dah penuh kat tangan dia..tak sanggup nk tengok doktor amik darah lagi...

Syukur Allah pertemukan saya dengan Mealshake Shaklee...Alhamdulillah bila saya jumpa pakar..beratnya ada naik sikit..tak jadi amik darah..dalam hati rasa happy sangat..mealshake ni memang berkesan...tambah2 pula qais suka sangat semput kalau selsema..sekarang saya bagi qais mealshake, omega dan chewable vit c dari shaklee..sekarang selera makannya bertambah baik dan kurang demam dan selsema..syukur..kami sekeluarga pon dah menjadi pengguna setia shaklee..



Mealshake sebenarnya lebih dari penambah selera makan anak. Ia adalah MULTIVITAMIN LENGKAP.

Mealshake membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh. Ia juga merupakan sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.

Wajib dapatkan Meal Shakes Shaklee sempena Promosi May Meal Shakes Beli 6 Percuma 1.

Pada yang ingin mendapatkan Mealshakes Shaklee,

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...