Sunday, May 11, 2014

EKZEMA, KULIT KERING dan MENGGARU KERANA GATAL Sembuh Dengan Meal Shakes Shaklee

Macam mana rupanya EKZEMA pada kanak-kanak ni? Seperti di bawah. Sangat kasihan. Kulit kemerahan, kering dan gatal. Bila digaru, luka dan berdarah.




TESTIMONI PENGGUNA :
EKZEMA, KULIT KERING dan MENGGARU KERANA GATAL Sembuh Dengan Meal Shakes Shaklee
Just realize Mealshake ni rupanya bukan setakat membantu anak yang picky eater, malah membantu kanak-kanak yang ada masalah ekzema. 
Anak saya yang sulung ada masalah ekzema..Selalu garu-garu badan masa tidur dan bila waktu panas..Kulit dia memang kering sampai celah-celah pelipat siku dan bawah lutut mesti teruk sebab dia garu. Sampai kena consult dengan pakar kulit la..Tiap2 bulan mesti kena beli set pelembap, sabun mandi dan juga ubat makan.Tapi saya tak pernah bagi makan pun ubat kulit tu. Saya hanya apply sabun mandi dan pelembap saja. 
But now, since saya bagi makan Mealshake tiap-tiap hari, memang dia dah takde garu-garu dan mengalami kulit kering. Agak lama juga tak bergantung dengan pelembap2 tu semua. Dah beberapa bulan jugakla..Alhamdulillah, saya baru sedar rupanya Mealshake ni memang membantu utk mereka yang mengalami ekzema..Ianya adalah multivitamin yg dapat meningkatkan imunisasi kanak-kanak. Pada asalnya saya beli Mealshake ni bertujuan supaya anak saya berselera makan. Memang nampak dia sudah berselera makan. Tapi rupanya ada kelebihan lain lagi yang saya tak sedar. So, thank you to Shaklee sebab memang terbukti produknya berkesan.




Keistimewaan Meal Shakes :
1. Ianya dalam bentuk serbuk – mudah di hadam oleh kanak-kanak mahupun orang dewasa
2. Ia turut dilengkapi fiber dan protein
3. Rasa Vanillanya yang lazat, mudah diterima semua orang.
4. Ia diperbuat dari bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin(sejenis susu) dan lain-lain.
5. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam tubuh dari peringkat bayi hingga dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
6. Ia boleh dijadikan makanan segera yang berkhasiat

Wajib dapatkan Meal Shakes Shaklee sempena Promosi May Meal Shakes Beli 6 Percuma 1.

Pada yang ingin mendapatkan Mealshakes Shaklee,

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...