Thursday, May 29, 2014

Kuku Anak Saya Tidak Sihat, Keras dan Pecah-Pecah. Meal Shakes Berjaya Sembuhkan Penyakit Kuku Dia.

Cuba periksa kuku anda, suami anda, anak-anak anda. Adakah kuku mereka sihat? Di bawah ialah salah tu penyakit kuku. Kuku pecah-pecah. Ini menandakan tubuh tuan punya kuku tidak mendapat nutrisi atau zat yang secukupnya untuk disalurkan kepada kuku beliau.

Satu cara ialah dengan mengambil protein dan multivitamin. Bagi orang dewasa, produk Shaklee yang disyorkan ialah ESP dan Vitalea. Manakala bagi kanak-kanak, produk yang disyorkan ialah Meal Shakes Shaklee - protein ber multivitamin. Hebatkan? 2 dalam 1. Bagi orang dewasa yang tidak suka menelan pil, anda juga disarankan untuk mengambil Meal Shakes.




TESTIMONI PENGGUNA : 
Kuku Anak Saya Tidak Sihat, Keras dan Pecah-Pecah. Meal Shakes Berjaya Sembuhkan Penyakit Kuku Dia
1st time nak share testimoni anak saya. Berusia 4 tahun, sgt memilih makanan dan kurang makan. Pendek kata tak suka makan lah senang. Hanya harapkan khasiat dari susu sahaja.. Apa yang saya nampak kuku dia tak sihat, keras dan pecah-pecah
Sejak sebulan yang lalu saya campurkan meal shakes ke dlm susu dia hope dapatlah tampung kekurangan nutrient ke atas badan dia dan tingkatkan selera makan.
Setelah sebulan saya lihat tumbuh kuku baru yang sihat. Kuku yang tidak sihat telah ditolak keluar dan gambar ni hasilnya.. Kalau kawan perasan nampak tak kuku yang pecah di permukaan dan juga ada benjolan hasil kuku lama yang tak sihat.. syukur sangat.. Alhamdulillah.. Selera makan dia pun dah makin bertambah. dia boleh habiskan 4 keping roti gardenia sekali harung..




Apa Itu Meal Shakes Shaklee?
  1. Nutrisi lengkap dengan 24 jenis Vitamin & Mineral
  2. Kaya dengan Protein yang membantu menyihatkan sel-sel dan membekalkan nutrisi kepada sel tubuh 
  3. Mengandungi Vitamin A, C, E, Zink, Selenium sebagai antioksidan
  4. Mengandungi Vitamin B yang lengkap, Zat Besi untuk membentuk sel darah merah yang sihat dan sekaligus menghasilkan kulit yang lebih cantik
  5. Mengandungi Asid Folik, Biotin, Kalsium dan Magnesium untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar
  6. Kaya dengan serat larut yang membantu menyingkirkan lemah berlebihan daripada perut dan usus
  7. Minuman multivitamin perasa vanilla yang lazat, tanpa sebarang pewarna dan gula tiruan.
Promosi Meal Shakes Shaklee hanya berbaki 3 hari sahaja lagi. Jom borong buat stok kat rumah. Satu keluarga boleh minum. Dah la rasa dia sedap pulak tu. Boleh buat ais krim tau Meal Shakes ni... haaa. Insha ALLAH di entri akan datang, saya akan kongsikan resepi ais krim Meal Shakes. Dari dok bagi anak2 makan ais krim buatan luar, baik kita bagi ais krim home made kan. Perisa Meal Shakes lagi. Wahhh.. berkhasiat!

Anda nak dapatkan Meal Shakes hari ini. Jangan risau, dengan saya READY STOCK SENTIASA ADA :-)

Satu canister Meal Shakes tahan 3 bulan. Berbaloi kan ;-)

Hubungi saya,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------


* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...