Wednesday, May 14, 2014

SELERA MAKAN Anak BERTAMBAH sejak ambil Meal Shakes Shaklee

Salam semua,

Promosi Meal Shakes Shaklee
PROMOSI MEAL SHAKES MAY 2014
Sempena Promosi Mealshakes ni, maka memang banyak testimoni2 Meal Shakes yang akan saya kongsikan di blog saya ini. Hari ni saya nak share tentang Meal Shakes tambah selera makan anak. Jemput baca :-)


TESTIMONI PENGGUNA :
Selera Makan Anak BERTAMBAH sejak ambil Meal Shakes Shaklee

Assalamualaikum semua,
Dah lama tak share kat sini 
Inilaa anak saya Ariff yang sekarang. Nak masuk umur 3 tahun tak lama lagi. Selera makan dia improve banyak sejak ambik mealshakes & vit c chewable masa umur 1 thn lebih hingga sekarang. Sembelit dah jarang sangat2. Selsema pun dah boleh sembuh dengan cepat, tak macam dulu. Tak perlu ubat klinik pun.

Ariff dah tak perlu ambik mealshakes hari2. Cukup 3x seminggu, 1 sudu masuk dalam susu dia setiap pagi. Cukup time dia akan tanya nasi. Kesukaan dia telur. Air masak pun dah tak payah nak paksa2 macam dulu.
Selain tu Ariff sangat aktif & cerdas. Dia cepat tangkap apa yang diajar. Dah lama tak timbang berat dia. Tapi saya tak risau berat dia asalkan dia sihat.
Feel free to share 



Keistimewaan Meal Shakes :
1. Ianya dalam bentuk serbuk – mudah di hadam oleh kanak-kanak mahupun orang dewasa
2. Ia turut dilengkapi fiber dan protein
3. Rasa Vanillanya yang lazat, mudah diterima semua orang.
4. Ia diperbuat dari bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin(sejenis susu) dan lain-lain.
5. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam tubuh dari peringkat bayi hingga dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
6. Ia boleh dijadikan makanan segera yang berkhasiat

Wajib dapatkan Meal Shakes Shaklee sempena Promosi May Meal Shakes Beli 6 Percuma 1.



Pada yang ingin mendapatkan Mealshakes Shaklee,

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...