Saturday, May 3, 2014

Testimoni Meal Shakes Untuk Anak Sembelit. Customer cakap anak dia MEMBUANG MELAMBAK-LAMBAK.

Menambah lagi testimoni Meal Shakes untuk anak sembelit. Anda boleh klik gambar untuk membaca tulisan nya dengan lebih jelas.

Photo Credit to RahsiaVitamin
Hanya satu hari sahaja makan, esoknya dah melambak-lambak anak customer ni membuang.
Yang comelnya, dia siap boleh cakap "cocong pewot adik" - kosong perut adik. Hihii... comel kan :-)

Meal Shakes ni ada fibre atau serat. Itu yang membantu melawaskan anak yang sembelit ni.

Tips lain :
1) Kerapkan minum air masak
2) Bagi anak makan sayur - saya tahu ramai para ibu yang anaknya tak suka makan sayur. Caranya mudah saja. Chop sayur tu halus2 sampai dia tak boleh nak kesan. Saya biasa letak sayur banyak2 dalam goreng mee. Hihihh

Bulan May ni ada Promosi Mealshakes. Ready stock sentiasa ada.

Hubungi saya untuk mendapatkan stok Mealshakes anda.

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------


* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...