Friday, June 20, 2014

2 Cara Vitamin E Shaklee HILANGKAN PARUT JERAWAT

Salam semua ...

Teringat saya zaman2 saya student dulu, tiap kali tumbuh jerawat kan, lepas tu sure berparut. Ishkk memang tak suka tau. Rasa macam cacat muka .. huhue

Masa tu memang trend la sumer kawan2 dok beli organic oil vitamin E. Dok sapu lah kat bahagian parut jerawat tu. Cuma yang tak best dia macam berlendir.

Tapi sekarang ni sejak2 berkecimpung dalam business Shaklee ni ... ecewah ayat .. hehe
Saya guna je Vitamin E Shaklee buat sapu kat parut jerawat. Yang bestnya dia tak berlendir sbb dia likat.

Caranya macam ni. Ambil 1 biji Vita E Shaklee tu. Cucuk dengan pin. Picit sikit je dan sapu kat parut jerawat tu. Balance tu, telan jelah dengan air suam.

Haaa ... penjagaan luar dalam gitu dengan Vitamin E Shaklee. Kesan pun lebih cepat kan sebab rawatan dari luar juga dalam :-)

Dan berita baiknya bulan ni promosi Vitamin E Shaklee ;-)



Sebotol ada 120 biji - tahan 4 bulan.
Sangatlah berbaloi.

Berapa harganya?
Hihii ... PM saya yer ;-)


Hubungi saya,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------


* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...