Wednesday, June 4, 2014

Resepi Aiskrim MEAL SHAKES OREO yang ANAK ANDA PASTI SUKA

Hari ini saya nak berkongsi resepi aiskrim buat sendiri iaitu resepi aiskrim Meal Shakes Oreo.
Jangan tak tahu yang Meal Shakes ni bukan setakat boleh di campur ke dalam susu atau minuman anak2 anda. Malahan boleh dibuat aiskrim, cucur, lempeng, pancake, donut dan macam2 lagi.

Untuk kali ini, saya nak kongsi aiskrim dulu :-)



OK semua dah sedia yer dengan buku resepi masing2? Yezzaaa...

Bahan A:
2 1/2 cawan fresh milk
2 sudu milo
3 sudu Meal Shakes
Biskut oreo yang dihancurkan dengan blender kering (suka hati banyak mana)

Bahan B:
Biskut oreo yang dipatah-patahkan (suka hati banyak mana)

Cara Membuatnya:
1) Campurkan kesemua bahan ke dalam blender dan blend
2) Lepas semua dah sekata, masukan ke dalam bekas dan simpan dalam bahagian beku peti ais.
3) Apabila adunan sudah separa beku, keluarkan dari peti ais dan masukan bahan B. 

Dah siap. Selamat mencuba.

Bagi yang belum ada Meal Shakes Shaklee tu, wajib dapatkannya hari ini supaya anda boleh cepat2 buat aiskrim Meal Shakes Oreo ni.

Saya ada stok Meal Shakes ke? Stok memang sentiasa ada :-)


Hubungi saya,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------


* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...