Sunday, June 15, 2014

Set Skincare Shaklee TAHAN 4 ke 6 bulan... SANGAT JIMAT

Salam semua ... 
Anda semua nak tahu tak, salah satu sebab orang suka beli produk Shaklee ni sebab sebotol vitamin dia tu tahan sangat lama. Contoh macam Set Skincare Shaklee ni lah.
Tahan 4 ke 6 bulan tu. Huishhh... giler jimat kan.


Inilah dia Set Skincare Lengkap Shaklee yang telah menawan ribuan hati jelitawan dan jelitawanis ... hihii

B Complex - tahan 4 bulan
Vitamin C - tahan 6 bulan
Vitamin E - tahan 4 bulan

Cuma ESP ajer tahan sebulan setengah. Sebab dia serbuk. Jadi tak sama lah macam yang lagi 3 tu sebab mereka2 tu pil.

Harga bagi setiap produk :

ESP = RM159 , 850g , tahan 1.5 bulan
B Complex = RM56.98 , 120 biji tahan 4 bulan
Vitamin C = RM98.05 , 180 biji , tahan 6 bulan
Vitamin E = RM157.94 , 120 biji , tahan 4 bulan

Untuk harga special, whatsapp 019.6671210

Penerangan secara umum tentang fungsi setiap produk yer.

B Complex - melembabkan kulit
Vitamin C - membentuk kolagen untuk kulit tegang, nampak muda remaja .. cewwahh
Vitamin E - anti penuaan. Ia menghalang pembentukan garis2 halus pada wajah. Tanak ke umur 35 orang ingatkan 25? Ahaaa.. mesti mau kan ;-) Wajib makan vitamin E taw.

ESP ialah protein. Ia membantu sel2 kulit bertukar ganti dengan sempurna setiap 21 hari. Haaa.. mungkin ramai yang tidak tahu bahawa sel kulit kita sebenarnya tiap2 21 hari memang dia bertukar. Tapi dek kerana protein tak cukup, maka sebab tula selama ni .. lagu tu jugak rupa kulit muka. Sebab sel kulit tak boleh nak bertukar ganti dengan sempurna sebab sumber protein tak cukup. Protein ni makanan sel.

Yer memang kita ada makan ayam, daging sumer. Tapi protein ni mudah musnah pada suhu yang tinggi. Jadinya bila dok makan protein yang dimasak sumer tu. Sebenarnya zat dah takde dah, tinggal rasa sedap je dapat. Ape ke tidak kita kalau masak, memang kasi masak memang betul2 masak kan. Yelah kang makan mentah sakit perut pula kan.

Takpe, jangan risau. ESP ada. Sumber protein terbaik NON-GMO. Asli.

Testimoni boleh KLIK SINI. Ada 10 wajah2 yang telah jelita kerana Set Skincare Shaklee ini.

Nak order?


Hubungi saya,
----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------


* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...