Thursday, August 7, 2014

17 Bulan Tidak Period Selepas Bersalin Tetapi Bukan Hamil

Lagi entri untuk masalah period tidak teratur.

Tidak datang bulan atau period selepas bersalin adalah normal. Biasanya kalau ibu yang menyusukan anak, mungkin boleh sampai setahun tidak datang period.
Bagi ibu yang tidak menyusukan anak, mungkin sekitar 5-6 bulan tidak datang period.

Dalam kes Puan Azila di bawah. Anak beliau tidak fully breastfeed (mix dengan formula) dan beliau tidak datang period selama 17 bulan. Wowww.. satu tempoh yang sangat lama.

Dan bila tak datang period lama macam tu. Beliau kata badan rasa tak sedap dan perut buncit semacam je. Memang tak selesa kan? 

Lantas beliau pun saja2 lah try GLA Complex untuk tujuan betulkan hormon. Dengan harapan dapat lah datang period.

Nak tau apa jadi?
Lepas 3 hari makan GLA, keputihan keluar dengan sangat banyak!
Lepas 5 hari makan GLA, darah period pulak keluar.

Selesai masalah yang ditanggung selama 17 bulan ... phewww !!!



Anda berminat untuk mendapatkan GLA Complex Shaklee ?
Seperti yang tertera di poster di atas, ia punya banyak kelebihan lain. Boleh buat kulit cantik, glowing dan boleh atasi masalah jeragat tau ... woahhh TERBAIK!!!

Hubungi saya sekarang untuk pembelian. Ready stock.
Pssstt.. GLA Complex ada Promosi  tau bulan ni. PM kita cepat2.

Sila hubungi saya untuk pembelian GLA Complex,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...