Monday, August 11, 2014

Saya Dapat 6 Award Semasa Shaklee National Conference di Sunway Pyramid Convention Centre


Alhamdulillah, setelah 2 tahun berhempas pulas, ALLAH SWT izinkan saya merangkul 6 awards dari Shaklee semasa Shaklee National Conference yang berlansung di Sunway Pyramid Convention Centre baru-baru ini.



Saya dapat 6 awards.

1) Leadership Consistency 21% Achiever
2) Personal Group Volume Growth
3) Business Growth New Rank Achievement
4) Business Growth Business Leader Development
5) Business Volume Growth
6) New Car Bonus Achiever

Rupa award2 tersebut seperti di atas... hihii.

PRICELESS !!! 

Selain dari itu, saya juga telah layak dapat penginapan percuma si Sunway Resort Hotel & Spa sepanjang berlansung nya National Conference ni dari 7 June hingga 9 June 2014. 3 hari 2 malam duduk hotel percuma, makan free semua .. best2x. Shaklee bagi. 




Bilik percuma saya di Sunway Resort Hotel & Spa. Suami dan anak-anak saya juga ada bersama di sepanjang National Conference ni. Inilah istimewanya business Shaklee ini. Apa pun event atau aktiviti, anak2 tak pernah terpinggir. Takde istilah mak ayah saja enjoy atau pegi holiday, anak kena tinggal kat rumah. Oh tidak. 










Macam2 aktiviti di sepanjang 3 hari ni. Selain dari award giving, ada launching new products, speech dari CEO Shaklee, 2 malam berturut2 ada dinner, treasure hunt di Sunway Lagoon pada hari ke-3, dapat macam2 free gift dari Shaklee.


Sebut pasal free gift ni memang syiokkk. Dapat towel, Collagen, CoQ Health, Voucher, goodie bags .. bess sangat.







Saya dapat 3 set gift macam ni ;-)

Rasa teruja pulak saya bila tengok semua gambar2 ni semula .. heheee

Rasa macam tak sabar pulak nak pegi next Shaklee National Conference pada tahun depan. Yesss.. harus berusaha dengan lebih keras. Kejayaan tu tak datang bergolek-golek.

Anda pernah dengar tak quote ni?

" If you want something you never had, you've got to do something you've never done ".

Apa impian anda? Pernahkan anda menulis impian anda?

Ingin side income 5 angka?
Ingin bawa keluarga pergi melancong?
Ingin belikan anak2 pakaian cantik2 ?
Ingin tinggal di rumah yang selesa?
Ingin hidup bebas hutang?

Semua itu tidak mustahil. Macam quote di atas kata. Untuk memiliki sesuatu yang anda tidak pernah miliki, anda harus melakukan sesuatu yang tidak pernah anda lakukan.


Saya juga dulu seperti anda. Saya tak pernah bermimpi untuk terjebak dalam business MLM seperti Shaklee ni.


Tapi tulah, saya telah buat sesuatu yang saya tak pernah buat dan kini saya miliki perkara yang saya tak pernah miliki dulu. 


Anda bagaimana? 

Bertindak lah sekarang. Jangan menunggu. Untuk berjaya, kita tidak perlu menunggu masa yang sesuai kerana orang yang berjaya tidak pernah menunggu masa yang sesuai atau masa lapang untuk memulakan sesuatu.

Untuk mengetahui cara-cara untuk daftar ahli dan menjana income dengan Shaklee, anda cuma perlu Whatsapp " DAFTAR AHLI SHAKLEEE " kepada 019-6671210.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...