Thursday, September 25, 2014

Punca Ramai Wanita Kena Sakit Lutut

Sambung citer sakit lutut semalam. Sakit lutut ni bukan orang tua2 jer selalu kena tau. Dan biasanya orang tua yang kena sakit lutut ni majoriti wanita. Perasan tak? Betol kan?

Kenapa orang perempuan pulak yang ramai kena sakit lutut ni? Salah satu sebabnya kerana wanita ni kita mengandung dan pernah melalui satu fasa membawa berat berlebihan. 

Punca saya sakit lutut 6 tahun yang lepas ialah kerana terlalu banyak berjalan kaki - 7km setiap hari pegi dan balik kerja selama 3 tahun walaupun mengandung dengan perut terboyot. Sampai saya terberanak sebulan awal yer.

Saya plak jenis tak suka minum susu. Bekalan kalsium dah short kat situ.

Ingat lagi masa sakit lutut tu. Masha ALLAH sakitnya. Tak boleh cangkung. Kalau cangkung pastu nak bangun, menjerit dia punya sakit tau. Haaa...

Jadi, jika anda ibu hamil dan hari2 travel pegi balik keje jalan kaki, pastikan lah anda minum susu. Atau kalau tak suka minum susu boleh ambil Ostematrix Shaklee. Lengkap semua. Kalsium terbaik ni tau. Lengkap Kalsium, Magnesium, Boron, Mangan, Tembaga, Zink - fungsi boleh baca kat poster. Siap ada Vitamin D tu untuk memastikan kalsium diserap dengan baik.



Jangan beli sebarang kalsium tau SEBAB IA TIDAK SAMA.
Ada sebab kalsium brand X harga RM20, brand Y harga RM10, kalsium Shaklee harga RM61 yer kerana apa yang ada di dalam-nya!

Untuk ORDER OSTEMATRIX boleh PM saya. Cuma RM61 sebotol.


Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...