Monday, September 29, 2014

Shaklee Motivation Rally di Shah Alam Convention Centre

Salam semua ...

Macam mana dengan weekend anda semua? Alhamdulillah, cuti hujung minggu saya berlansung dengan sangat baik :-)

Hari Sabtu kami sekeluarga naik bot dekat Mines. Best giler... hihii. Budak2 paling excited bila dapat bagi makan angsa dengan ikan dalam tasik. Bagi makan dari dalam bot. Anak saya siap cakap "Nanti nak naik bot lagi".

Manakala pada hari Ahadnya pula, saya ke Shah Alam menghadiri Shaklee Motivation Rally. Event ni disertai dengan award ceremony dan juga jamuan hari raya haji. Meriah. Masing2 datang dengan baju raya gitu :-)

Kat bawah ialah some of the pics. Enjoy!








Saya suka event macam ni. Sebab masa ni terasa aura. Yer "aura". Aura kejayaan yang menipu semangat ke dalam diri ini. Event macam ni tak selalu. Sebab tu once bila ada kena pergi untuk ambil cas-cas positif :-)

Saya suka sangat business Shaklee ni sebab business ini mudah. Tak perlu pergi cari2 orang, tak perlu modal beribu2, tak perlu tinggal2 anak (benda yang saya paling tak sanggup). Saya suka business ni sebab ia business online. Berniaga secara online. Memang best.

Kawan saya cakap "aku dah join macam2 jenis MLM, ko sebutlah apa saja MLM, sumer aku dah penah join. Tapi Shaklee ni sungguh berbeza. Inilah business MLM paling senang di dunia. Kadang tu aku rasa macam nak pegang je bahu orang yang tanak buat dan cakap kat dia "tolong lah buat business Shaklee ni". Haa macam tu sekali kawan saya cakap. 

Kalau anda rasa nak jadi sebahagian dari kami. Menjana side income secara online. Meh PM saya. Saya ajarkan caranya.


Untuk maklumat lanjut , hubungi
✍ FB : Yati Omar
✐ FanPage : I Love Vitamins
✉ Email: heriaty.omar@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp/Telegram: 019-6671210
➲ COD Area: Kota Warisan, Sepang dan kawasan sekitar
➲ Penghantaran seluruh Malaysia melalui Poslaju, GDEX dan CITY-LINK



1 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...