Saturday, October 4, 2014

Cara Mudah TURUNKAN BERAT 2.5 kilo SEBULAN

Ini ialah testimoni dari downline saya, agen Shaklee Seremban, Puan Aisya Imaan.
Ingat lagi haritu dia mengadu katanya berat dia naik 10kg gara2 hari2 asyik membaham cheese cake. Adoyaii Sya, apsal la dok menternak lemak dengan cheese cake tu sayang oii.

Nak baca cerita Sya tak?
Ini cerita beliau yang saya ambil dari blog beliau yer.

Saya dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 10kg bersamaan 2.5kg setiap bulan dan berazam untuk turunkan lagi sehingga mencapai berat ideal.

Sebelum itu jom layan gambar SEBELUM (May 2014) dan SELEPAS (Sept 2014) saya.


Gambar SEBELUM - Mei 2014
Memang sangat terasa badan nie GEMUK. Perut buncit. Dagu berlipat. Peha dan lengan besar. Stress tau bila badan GEMUK.

Tapi Alhamdulillah Sya cepat sedar diri..hihi
Tak boleh hanyut dengan nafsu makan yang membuak-buak. Maklumlah saya seorang ibu menyusukan anak, jadi memang cepat lapar.

Gambar SELEPAS - September 2014
Tetapi, selepas KONSISTEN tanpa culas ambil SET KURUS SHAKLEE dan ESP selama 4 bulan, hasilnya sangat-sangat membuatkan hati ini gembira.
Gembira sebab saya dah hilang 10kg.
Gembira sebab perut dah tak buncit macam dulu..hihi
Gembira sebab inci badan dah banyak berkurangan.
Gembira sebab dah boleh nak bergaya semula (bila gemuk tak boleh nak bergaya sebab banyak baju dah tak muat).

Alhamdulillah, Sya percaya dengan produk Shaklee.
Sya sendiri dah alami bermacam perubahan apabila mengamalkan suplemen Shaklee.
Kesihatan yang sangat baik. Kulit muka bertambah cantik.

Dan yang PALING-PALING BEST SEKALI :

>> BERAT BADAN DAH HILANG 10KG :-)

Nak tahu apa tips Sya? Tips Sya simple je.
- Makan macam biasa tapi amalkan Lecithin pada setiap kali waktu makan untuk perangkap lemak2 dari makanan yang di makan
- Sebelum tidur, telan Herb Lax untuk flush out semua lelemaks yang diperangkap oleh Lecithin tadi.
- Alfalfa sebagai fiber.Since Sya pun ada masalah sembelit.
- ESP minum waktu malam sebagi meal replacement. ESP memberi rasa kenyang dan rasa puas lantas mematikan nafsu nak makan merapu-rapu.

Untuk pesanan atau konsultasi, boleh hubungi Puan Aisya Imaan atau saya sendiri,

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...