Thursday, October 2, 2014

Vitamin SHAKLEE PERCUMA bernilai lebih RM600. Nak tak?

Bulan September yang lepas saya buat peraduan untuk anak-anak Shaklee saya.

Contest saya tu tak susah mana. Tapi yang susahnya ialah nak bagi komitmen .. heheee. Saje je mak ni kan, nak dera anak2 ... kikiki

Saya cuma mintak anak2 business saya update blog minima 30 entri sepanjang bulan September. Tapi pastikan jangan tak update blog lebih dari 2 hari. Lebih dari 2 hari nanti hilang kelayakan untuk bertanding. 

Ramai yang menyahut cabaran. Tapi menjelang 30hb, ada 3 pemenang saja.

Pemenang Utama : Berjaya tulis lebih dari 100 entri
Menang 2 botol CoqHealth + 2 botol Chewable Vita C
Puan Ida >> http://umielman.blogspot.com/

Pemenang2 lain : Berjaya tulis 30 entri
Menang 1 botol CoqHealth + 1 botol Chewable C
Puan Syue >> http://www.freevitamin.my/
Puan Azie >> http://vitaminazie.blogspot.com/

Kat bawah ni lah hadiahnya. Semuanya bernilai lebih RM600.


Yang sebenarnya contest ni bukan apa2 pun. Sengaja saya buat untuk memotivasikan anak2 business saya agar rajin meng-update blog.

Tidak rugi memberi. Sebab jika kita tidak pernah memberi, lantas bagaimana untuk menerima?

Ada yang teruja ke? Nak Vitamin FREE? Nak? Jom jadi anak business saya. 
Bukan takat boleh dapat vitamin FREE tapi boleh dapat kesihatan yang baik dengan Shaklee, dapat side income 3,4,5 angka dengan Shaklee, dapat mengubah taraf ekonomi keluarga dan macam2 lagi.

Saya suka Shaklee sebab dengan business ini saya kini punya banyak masa untuk keluarga. Dulu saya seorang wanita bekerjaya. Keluar rumah masa hari masih gelap, sampai rumah pun hari dah gelap. Dapat jumpa anak 1-2 jam dan anak pun dah nak tidur.

Tapi kini saya seorang Work At Home Mother. Saya seorang surirumah yang bekerja dari rumah. Saya bahagia membesarkan anak2 dengan tangan saya sendiri. Memberi mereka makan dari masakan air tangan saya sendiri. Alhamdulillah saya gembira.

Saya punya income sendiri walaupun duduk di rumah. Ini part paling syok. Sebab boleh shopping tanpa minta duit kat suami :-)

Kalau anda minat nak meniaga, sebagai side income katakan, PM saya. Saya ajarkan caranya. Minat nak buat blog macam blog saya? Saya ajarkan. 

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...