Tuesday, April 14, 2015

PART 2 | Betul ke Buat Shaklee Boleh Dapat Kereta ?

Cantik betul Range Rover Evoque kat atas ni kan? Kalau dapat FREE sure best. Haa.. ok berbalik kepada tajuk entri ni. Betul ke kalau jadi AHLI SHAKLEE, lepas tu buat business then boleh dapat kereta ?

Shaklee memang ada bagi Bonus Kereta untuk yang layak. Ada syarat2 kelayakan dia. Alhamdulillah, saya berjaya dapat Bonus Kereta ni selepas setahun saya buat Shaklee iaitu pada June 2013. Sejak tu memang saya dapat bonus kereta ni setiap bulan sampailah ke hari ini. Bonus Kereta ni bukannya dapat kereta tapi Shaklee bayar kita elaun kereta setiap bulan. Elaun kereta ni amaun nya berubah-ubah bergantung kepada prestasi kita. 

Nak beli kereta ke tidak dengan elaun kereta ni terpulang pada anda. Macam saya, saya tak beli kereta sebab saya dah ada kereta. Senang cakap, suka hati anda nak buat apa dengan Bonus Kereta tu. Nak buat ansuran beli rumah ke, nak beli emas ke, nak sedekah ke, nak infaq ke, suka hati korang lah. 

Teringat saya masa Shaklee National Conference 2013/2014 di Sunway Resort Hotel & Spa. Masa tu saya dapat replika kunci kereta. Saya dok pegang replika kunci yang besar tu ke hulur hilir. Sampaikan pekerja hotel pun boleh tanya saya " Dapat kereta ke kak ? " .. heheee... 

Memang ramai orang tanya saya termasuk lah kawan2, saudara mara " Yati dapat kereta ke ? " ... hehee. Saya kata takdelah. Saya dapat elaun kereta setiap bulan. Bukan dapat kereta. 

So semua jelas yer. Mana lagi best, dapat duit ke dapat kereta ? Saya rasa dapat duit lagi best kot .. hehee

Nak jadi ahli Shaklee ? Nak dapat elaun kereta macam saya ? Jom saya ajarkan rahsia bagaimana saya berjaya dapat bonus kereta dari Shaklee dalam masa 1 tahun berbusiness.

Sila hubungi saya sekarang !

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...