Wednesday, June 10, 2015

Penjelasan Bagaimana Vitamin C Shaklee CERAHKAN KULIT

Salam semua,

Saya pasti anda yang membaca entri ini pastinya berminat dengan Vitamin C Shaklee kan. 



Kenapa saya tulis Vitamin Cantik. Sebab nama dia Vitamin C, C = Cantik .. hihii. Boleh gitu? Boleh lah kan :-)

Ok2.. straight to the point, tajuk kata nak bagi penerangan saintifik bagaimana Vitamin C cerahkan kulit kan.

[TAHUKAH ANDA]

Di kalangan orang dewasa yang sihat, Vitamin C meningkatkan tahap glutathione dalam sel-sel darah merah dan sel darah putih.

Para saintis mendapati bahawa keseimbangan pigmen cerah (pheomelanin) dan pigmen gelap (eumelanin) pada kulit kita bergantung banyak kepada paras glutathione dalam darah.

Oleh kerana Vitamin C telah terbukti secara saintifik meningkatkan tahap gluthathione dalam darah, maka kita boleh katakan bahawa Vitamin C sememangnya membantu cerahkan warna kulit.

Haa.. itulah dia penerangan bagaimana Vitamin C cerahkan kulit.

So dah cerita pasal Vitamin C mesti nak tahu harga kan? Jangan risau, ini memang produk mampu milik.

Harga runcit sebotol Vitamin C Shaklee = RM98.05 (termasuk GST). 
Ada 180 biji sebotol. Tahan 6 bulan tu. 

Tapi nak bagitau ni berita baik yang bulan June 2015 ni ada PROMOSI VITAMIN C. Berapa harga? Puluh2 ringgit jugak lah jimatnya adik2 kakak2 comel semua. 

Maaf bukan tanak bagitahu sini tapi Shaklee memang tak bagi izin papar harga selain harga runcit kat blog kesayangan ni. Whatsapp atau PM saya kat FB yer. Nanti saya bagitahu harga promosi.


Hubungi saya untuk pendaftaran ahli atau pembelian produk Shaklee yer,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...