Tuesday, June 9, 2015

Percutian PERCUMA 3 HARI 2 MALAM di Palace Of The Golden Horses

Salam semua, apa khabar ?
Dah seminggu lebih cuti sekolah kan. Anda jalan2 ke mana?
Bila tengok FB newsfeed mak aii.. merata-rata masing2 pergi bercuti. Yang bawak anak2 ke Maldives pun ada. I is jeles sikit lah .. hihihi. Jeles positif takpe, dengki jangan ok.

Oklah sebenarnya tujuan saya menulis malam ni sebab nak share yang hujung minggu baru ni saya ke Shaklee National Conference. Tahun ni Shaklee buat di MIECC kat Mines. Untuk tempat tinggal pula, Shaklee bagi penginapan percuma di Palace Of The Golden Horses.
Alhamdulillah, tahun ni masuk tahun ke-2, saya dapat join Shaklee National Conference dan dapat penginapan percuma di hotel pilihan Shaklee. Tahun lepas dapat stay di Sunway Hotel Resort & Spa.

Kat bawah ni ada beberapa keping gambar kenang-kenangan di sana. 


Kandungan Goodie Bag - Voucher RM50, Shaker Shaklee, Kolagen 4 sachet, Pen Shaklee, etc.
- semua saya dapat 2 set

Anak2 yang excited dapat tidur hotel.

Dapat 2 kotak kolagen FREE .. happy giler masa ni


Duit makan Shaklee bagi

Shawl yang Shaklee bagi.

Mandi manda kat pool Palace Of The Golden Horses
Insha ALLAH, tahun depan nak pergi lagi. Lain rasanya bercuti bayar sendiri dengan bercuti ditaja Shaklee. Sungguh tidak sama.

Mulai Mei 2015 hingga Oktober 2015 ni Shaklee ada buat satu program namanya YES (Young Enterpreneur System). YES ialah satu program fast track untuk membantu ahli-ahli baru untuk naik rank dengan pantas dan bonus yang lebih besar berbanding biasa.

Tunggu next entri saya di mana saya akan ceritakan serba sedikit tentang program YES ini. Anda rugi kalau anda tak rebut peluang ini. 

Jom daftar ahli hari ini dan jana income dengan Shaklee bersama saya,

Telegram/ Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...