Thursday, September 10, 2015

Testimoni ESP : Jerawat Kecut, Parut Hilang, Badan Kurus

Salam semua,

Hari ni saya nak share testimoni yang sangat best. Jemput baca.

Saya start try shaklee selepas 2 tahun buat research. sbb dulu sy anti shaklee.hehe
macam2 google nak cari supplement utk kulit muka yg agak teruk. july 2015 sy stat beli shaklee. 

saya google dan baca testimoni2 set kulit bermasalah. akhirnya sy beli ESP+ALFALFA+VIT C+BCOMPLEX. 
4 ni sy cuba 6bulan secara konsisten. air 5liter sehari. kebetulan ms tu mmg berat badan saya hampir 98kg!

6 bulan konsisten,alhamdulillah mmg puas hati.
jerawat makin kecut.
parut2 lama makin pudar.
yg paling bonus 》》 kurus & period yg sgt2 tak teratur,menjadi teratur.
bayangkan pernah lebih 5bulan tak datang period.
kalau datang pun hasil mkn ubat dr klinik. last2 sy cuba mkn supplement. 

Alhamdulillah dah 2tahun sy ambil esp.

masa berpantang keguguran bulan lepas, sy amalkan esp sbg sarapan.
alhamdulillah.
cergas macam orang tak berpantang .




Bulan September ni ada PROMOSI ESP SHAKLEE tau.
Harga TERBAIK Insha-ALLAH.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...