Wednesday, September 2, 2015

WAJIB TAHU 10 Kebaikan Minum ESP Shaklee



Memang banyak KESAN atau KEBAIKAN yang anda akan dapat bila minum ESP.
Di bawah saya senaraikan 10 KESAN UTAMA

1) menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri,
2) membantu hilangkan parut jerawat di muka,
3) memberi tenaga berpanjangan,
4) menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih,
5) menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur,
6) cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
7) ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan,
8) mengawal paras kolesterol dan
9) menyokong kesihatan jantung dan prostat.
10) Bagus untuk pengidap gastrik kerana protein soya yang bersifat alkali meneutralkan keasidan di dalam perut


TAK PERCAYA ?

Di bawah ialah beberapa TESTIMONI PEMINUM TEGAR ESP yang sempat saya kumpulkan. 


# TESTIMONI 1



# TESTIMONI 2


# TESTIMONI 3


TERGODA TAK ?
Kalau dah TERGODA, tak perlu nak fikir-fikir lagi. Saya sebagai tokey ESP pun rasa teruja sangat2. Rasa macam nak telan terus 1 tong ESP hat ni jugak.

Alang2 ESP tengah HARGA PROMOSI ni, baik anda beli terus. Nak best lagi beli terus 1 set BUY 6 FREE 1. Nak cantik macam gambar akak yang kat atas ni kena minum KONSISTEN 8 BULAN macam dia tau.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...