Tuesday, November 24, 2015

Resepi Donut Gebu

Saja parking kat sini untuk rujukan saya di masa depan.
Maklum lah saya ni pencinta donut :-)



Saya memang selalu buat donut tapi tak pernah pula jadi montel macam ni. Rupanya ada rahsia.

Tu kat atas 2 bahan rahsia yang saya tak pernah letak selama ni : bread improver and softener.

Kena beli ni. Maklum cuti2 sekolah ni. Senang buat siap2 jadi frozen. Pagi2 boleh goreng terus.

------------

Buat yang mencari produk Shaklee, boleh dapatkan dari saya.
Pengeposan ke seluruh Malaysia atau self pick up di Kota Warisan, Sepang. 
Tiada COD. 

SMS/Whatsapp : 019-6671210

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...