Monday, June 27, 2016

Set Kurus cum Perangkap Lemak Untuk Bekalan Hari Raya

Selamat Pagi semua,

Rasa macam baru ajer berpuasa, tup2 minggu depan dah nak raya :-)
Macam mana dengan persiapan raya anda? Semua cukup dah? Alhamdulillah.

Untuk saya pulak, kalau you all baca entri saya "Puasa Sambil Meng KURUS kan Badan", saya ada bercerita tentang hasrat saya nak menurunkan 8kg berat semasa bulan puasa ni kan. Alhamdulillah, setakat hari ini saya telah mengucapkan selamat tinggal kepada 4kg lemak ... yezzaa. Another 4kg to go. Caiyokkk.

Dan hasrat untuk beraya dengan baju cecantik dari butik Rinasallehclothing pun insha ALLAh tercapai rasanya sebab baju2 pun sumer dah beli haritu ... kikiki. Nak tengok gambar? Follow lah IG saya "ameerazee". Nanti hari raya kita buat banyak2 #ootd okay ;-)

Apakah perkara paling tragis yang boleh berlaku di minggu raya? Nak tahu apa? Yer, perkara paling tragis ialah setelah berjaya menurunkan 4kg berat badan dalam masa sebulan dan menambah semula 4kg dalam masa 1 minggu hari raya. Which i would not allow it to happen.

Nak tips ?
1) Set dalam minda bahawa kurus itu lebih mahal nilainya berbanding kesedapan makan kuih raya ... hahaa
2) Setiap kali berkunjung ke rumah saudara mara dan rakan taulan, hanya isi air setengah gelas dan makan 2 keping kuih raya. Banyakkan bersembang berbanding makan.
3) Ambil Lecithin sebelum makan dan Alfalfa selepas makan sebagai pemerangkap lemak (fat filter). 2 suplemen ini akan memerangkap lemak dari makanan yang kita makan dan dibuang dari usus semasa proses buang air besar.



Harga :
Lecithin 180 biji RM55.65
Alfalfa 330 biji RM56.98

Hubungi saya untuk pembelian, mengetahui harga promosi dan sebagainya,



SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...