Wednesday, August 17, 2016

Rupa OmegaGuard @ Minyak Ikan Shaklee

Bila tengok gambar ni, teringat pulak cerita Finding Nemo.

rupa minyak ikan shaklee


Kan masa part awal-awal tu dia tunjuk mak Nemo bertelur banyak, tapi yg menetas dan selamat hanya si Nemo sahaja. Ingat tak ?
Anyway, ini bukan telur ikan tapi ini rupa suplemen minyak ikan Shaklee yang famous tu, cik OMEGAGUARD.

rupa minyak ikan shaklee

Ada customer tanya saya.
" Puan makan tak Omegaguard ? "
" Yer saya makan. "

Ni saya snap dari botol Omegaguard saya yang dah buka lah ni.
Saya makan Omegaguard untuk apa?
1. Untuk keselesaan sendi. Maklumlah tiap2 hari membanting tulang dengan kerja2 rumah. Sakit2 badan juga kadang2 dik. Yelah kan, kita bukan Superman
2. Untuk cegah penyakit kolesterol. Nak makan salad, bakar, sup hari-hari rasanya 2-3 hari boleh lah pastu sure ngelat
3. Untuk tajamkan otak
Harga 1 botol Omegaguard (90 biji) ni RM144. Untuk lebih jimat, beli TWINPACK OMEGAGUARD.

Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

Telegram/ Whatsapp : 019-6671210

Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK
* Self pick up Kota Warisan, Sepang

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...